Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2016 13:20

Δήμητρα Καραμπίνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

-         dim Karabina

       Η Δήμητρα Καραμπίνα είναι καθηγήτρια Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Eίναι απόφοιτος - Αριστούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο, “Università degli studi di Bari΄” (indirizzo filosofico). Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφιας - Παιδαγωγικής  και Ψυχολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της  Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 

       

Διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας. Δίδαξε την ιταλική γλώσσα, επί σειρά ετών ως Καθηγήτρια σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ). Επιπλέον σε κέντρα εκπαίδευσης ενηλίκων τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, αλλά και σε γνωστά ιδιόκτητα κέντρα ξένων γλωσσών. Επιπροσθέτως, έχει κάνει μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων και υποτιτλισμό ταινιών.Έχει πάρει μέρος σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια για τη μεθοδολογία της διδασκαλίας και την προφορά της ιταλικής γλώσσαςΤα τελευταία 4 χρόνια διαθέτει δυο φροντιστήρια ιταλικής γλώσσας στην Θεσπρωτία (Ηγουμενίτσα & Φιλιάτες) όπου διαχειρίζεται και διδάσκει προσωπικά .

Είναι Αξιολογήτρια προφορικού λόγου στις εξετάσεις του ΚΠΓ.

Πληροφορίες:

            e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fb:  Dimitra Karabina / italika Dimitra Karabina

            Τηλ: 2664022110

Κιν:  6972157852

Διαβάστηκε 919 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σπυριδούλα Βαμβακά Νίκος Μάρκου »