Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 00:53

Χριστίνα Μπάρζα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Χριστίνα ΜπαρζαΗ κ. Χριστίνα Μπάρζα, είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελληνορωμαϊκή Λογοτεχνία – Ιστορία - Πολιτισμό και υποψήφια Διδάκτωρ στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας και έχει συγγράψει βιβλίο προετοιμασίας για το ΚΠγ και αρκετά εγχειρίδια. Επίσης, είναι δημιουργός δύο εκπαιδευτικών blogs (kpgitaliano.wordpress.com – kpgitaliano.blogspot.gr) για την ιταλική γλώσσα και αξιολογήτρια παραγωγής προφορικού λόγου του ΚΠγ.

Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια, τόσο του Υπουργείου Παιδείας για το ΚΠγ, όσο και άλλων φορέων σχετικά με την διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας, αλλά και συναφή με διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία στη διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων.
Επιπροσθέτως, έχει σημαντική εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων, τη διεξαγωγή ερευνών με χρήση βιωματικών και αφηγηματικών τεχνικών σε πρόγραμμα δημόσιας διαβούλευσης και έχει διατελέσει διευθύντρια δύο Θερινών Σχολείων Επιχειρηματικότητας του ΕΙΝ.
Στην παρούσα φάση το ενδιαφέρον της εστιάζεται στην online διδασκαλία, είναι επιστημονικός συνεργάτης της MC Digital Communications & Fields και συνδημιουργός της εκπαιδευτικής πλατφόρμας teachitedu.gr / teachitedu.com.

eMail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ.: (+30) 6976775158

Διαβάστηκε 1077 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Francesca Bondioli »