Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2016 17:23

Σπυριδούλα Βαμβακά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

vamv1Η Βαμβακά Σπυριδούλα είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές. Διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής και ιταλικής γλώσσας.

ΟΙ μεταπτυχιακές σπουδές της είναι στο ΕΑΠ με τίτλο «Σπουδές Στην Εκπαίδευση», καθώς και στο Universita degli studi di RomaTor Vergata” με τίτλο «Education and Disability. Le Dinamiche Emotivo - Affettive» («Εκπαίδευση και Μαθησιακές Δυσκολίες. Η δυναμική των συναισθημάτων»).

Έχοντας σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής και ιταλικής γλώσσας, σε δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ, καθώς και σε Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, αλλά και σε φροντιστήρια, αναλαμβάνει την προετοιμασία για όλα τα επίπεδα.

Διαθέτει επίσης εκπαιδευτική εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα e- ΚΔΒΜ.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια του ΥΠΕΠΘ για το ΚΠΓ, για την Ελληνομάθεια, καθώς και στην ηλεκτρονική μάθηση, αλλά και στη χρήση διαδικτυακών εκπαιδευτικών εργαλείων στη διδασκαλία γλωσσικών μαθημάτων.

Είναι εξετάστρια προφορικού λόγου της Ιταλικής γλώσσας του ΚΠΓ και της πιστοποίησης επαρκούς γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού των υπηκόων τρίτων χωρών.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 6946982986

Διαβάστηκε 836 φορές