Ελληνική Γλώσσα

nanaΑσχολούμαι με διδασκαλία μετάφραση διερμηνεία ιταλικής ελληνικής αγγλικής γλώσσας.

Σπουδές στην ιταλική φιλολογία και αρχαιολογία ΠΜΣ Ελληνορωμαϊκές-Ελληνοϊταλικές Σπουδές: Λογοτεχνία – Ιστορία & Πολιτισμός»

vamv1Η Βαμβακά Σπυριδούλα είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές. Διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής και ιταλικής γλώσσας.

-         dim Karabina

       Η Δήμητρα Καραμπίνα είναι καθηγήτρια Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Eίναι απόφοιτος - Αριστούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο, “Università degli studi di Bari΄” (indirizzo filosofico).  Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφιας - Παιδαγωγικής  και Ψυχολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της  Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

xristinabar faceΗ Χριστίνα Μπάρζα είναι Κλασική Φιλόλογος, Διδάκτωρ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μύθοι της ελληνικής και ρωμαϊκής λογοτεχνίας και η αξιοποίησή τους στο ποιητικό έργο της Γκάσπαρα Στάμπα), με Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στην Ιταλική Φιλολογία (Ελληνορωμαϊκή Λογοτεχνία – Ιστορία & Πολιτισμός).

marios picΟνομάζομαι Μάριος Σίμος και είμαι δίγλωσσος καθηγητής με μητρικές γλώσσες τα Ολλανδικά και τα Ελληνικά. Γεννήθηκα στο Αννόβερο της Γερμανίας αλλά μεγάλωσα Ελλάδα. Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές μου σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία, ενώ οι σπουδές μου στις Παιδαγωγικές επιστήμες έγιναν σε Ελλάδα και Κύπρο.